Latest Music

Muddy Water

Harpin' Wolf & The Black Sheep

Download: Your price

Muddy Water

Please choose a price: kr DKK (kr10.00 or more)

Please pay at least kr10.00

or close

Det er næsten 3 år siden vore debut album. Vi er utroligt stolte af endelig at kunne udgive vores nye single - Muddy Water!

Denne originale sang har været undervejes i lang tid - over et år - siden vi spillede den live for første gang 11. Januar 2020, og planerne med at gå i studiet måtte udskydes 3 gange pga. Corona nedlukning.

Inspirationen til at dokumentere en dag i livet af en Kingsnake, opstod efter at have mødt nogle af dem i det virkeligheden.
Paul Lamb & The Kingsnakes, denne går ud til jer, med tak for en fantastisk koncert i Danmark, efteråret 2018, hvor vi havde det store privilegie at dele scene med de fineste blues musikere man kunne tænkes at møde.

Som året er gået og færre og færre live koncerter var mulige, er teksten blevet sat i et andet lys, og det er blevet vores "Corona Lockdown" sang. Men ligesom i sangen er der håb trods modgang, og vi tror på at vi snart igen vil kunne mødes og nyde Live musik igen.

Read more… close

Debut Album - CD

Workin' Man 2018

Harpin' Wolf & The Black Sheep

Vores første album optaget live i studiet midt i Odense 1. - 3. December 2017. Albummet indeholder 10 af vores yndlingsnumre der har haft en fast plads på vores repertoire igennem de seneste mange år. Den kan købes ved vores koncerter eller bestilles her.

Read more… close

Du kan bestille vores CD her og betale med MobilePay på 2856 5250.